Archive for آذر, ۱۳۸۸

فروش استثنایی Call Of Duty Modern Warfare 2

Posted by Hamed On آذر - ۱۶ - ۱۳۸۸

رکورد شکنی محصول جدید Activision؛

call of duttyهزاربازی- بهزاد یوسفی: از همان اول هم انتظارش را داشتیم که با آمدن قسمت دوم Call of Duty: Modern Warfare، این بازی بتواند تمام رکوردها را به‌راحتی جابه‌جا کند و همه‌چیز را یک شبه به‌هم بریزد. این محصول جدید Activision برای سه پ‍لت‌فرم ایکس‌باکس ۳۶۰، پلی‌استیشن ۳ و کامپیوتر‌های شخصی منتشر شده اما فقط فروش نسخه‌های ایکس‌باکس ۳۶۰ و پلی‌استیشن ۳ بازی رقمی حدود ۸ میلیون و ۱۳۹ هزار نسخه شده (برای ایکس‌باکس ۴ میلیون و ۹۳۰ هزار و برای پلی‌استیشن ۳ میلیون و ۲۰۱ هزار نسخه)
اما بشنوید از رکوردهایی که این بازی جا‌به‌جا کرده؛ پرفروش‌ترین بازی در روز اول چه برای ایکس‌باکس و چه برای پلی‌استیشن. پرفروش‌ترین بازی در هفته‌ی اول برای هر دو کنسول نسل هفتم. سریع‌ترین فروش را در کل بازی‌ها در روز اول داشته با رقمی حدود ۷٫۵ میلیون نسخه! این بازی در همین هفته‌ی اول در جدول پرفروش‌ترین بازی‌های ایکس‌باکس ۳۶۰ در رتبه‌ی هفتم و در جدول پرفروش‌ترین بازی‌های پلی‌استیشن ۳ در رتبه‌ی نهم قرار دارد. حالا باید کمی منتظر ماند تا دید هفته‌های بعد فروش بازی چه رکورد‌های دیگری را خواهد شکست! فقط این را هم بگوییم که با آمدن این بازی فروش ایکس‌‌باکس یک تکان اساسی خورد و بیشتر از هفته‌های گذشته فروخت.

بعداز دو نسخه‌ی Wii sports ،Modern Warfare 2 قرار دارد که با ۴۹۴ هزار نسخه‌ای که این هفته به فروش رسانده جمع فروشش را در مجموع ۱۵۶ هفته از ۵۰ میلیون نسخه هم گذراند.

تازه وارد  دیگر جدول Dragon Ball: Raging Blast است که برای کنسول پلی‌استیشن ۳ عرضه شده و در همین هفته‌ی اول موفق شده ۱۳۴ هزار نسخه بفروشد.

فروش هفتگی Wii به نیم میلیون در هفته رسید
PS3 هم چنان به دنبال Xbox 360

صدرنشین این هفته‌ی جدول پرفروش‌های کنسول‌ها مثل هفته‌های پیش کنسول خانگی نینتندو، Wii است. فروش این کنسول رشد ۱۷ درصدی داشته و این بدین معنی است که فروش کلی خود را در این هفته به ۵۵۹ هزار دستگاه رسانده که در مقابل فروش هفته‌ی پیش ۹۰ هزار تا بیش‌تر است. هم اکنون فروش کلی این کنسول به ۵۶ میلیون و ۵۸۹ هزار دستگاه رسیده که در بخش کنسول‌های خانگی نسل هفتم بهترین فروش محسوب می‌شود.
رتبه‌ی دوم در اختیار DS است که این هفته بیشترین رشد صعودی فروش را در بین کنسول‌ها داشته. کنسول هم‌راه شرکت نینتندو که فروشش ۱۹ درصد بیشتر شده در این هفته ۴۹۳ هزار دستگاه فروخته تا نسبت به هفته‌ی پیش ۱۲۰ هزارتایی دستگاه بیشتر فروخته باشد.
کنسول خانگی سونی هم ۱۵ درصد رشد صعودی در بخش فروش داشته تا بعداز محصولات نینتندو در رتبه‌ی سوم جا بگیرد. PS3 که هنوز در فروش کلی از رقیب اصلی‌اش Xbox 360 6-7 میلیون دستگاهی عقب است در این هفته ۳۵ هزار دستگاه بیشتر از هفته قبل فروخته تا رقم فروش این هفته‌اش به عدد ۳۲۶ هزار دستگاه برسد.
Xbox 360 هم هم‌چنان رشد صعودی خود را حفظ کرده تا جایی دیگر در انتهای جدول نمی‌بینیمش. رشد ۱۲ درصدی فروش این کنسول باعث شده در این هفته نزدیک به ۲۹۵ هزار دستگاه را به فروش برساند. این کنسول در هفته گذشته ۲۵۱ هزار دستگاه فروخته بود که همان‌طور که می‌بینید ۴۰ هزارتا کم‌تر از هفته‌ی جاری است.
رتبه‌ی آخر هم به کنسول هم‌راه سونی تعلق دارد که فروش این هفته‌اش به ۱۸۴ هزار دستگاه می‌رسد. فروش این هفته PSP با ۶ درصد رشد هم‌راه بوده که در مقایسه با هفته‌ی پیش عمل‌کرد مثبتی را نشان می‌دهد.

منبع : هزاربازی

ضدقهرمانی در نیویورک

Posted by Hamed On آذر - ۱۶ - ۱۳۸۸

پروتوتایپ؛ هیولایی رام نشدنی

بهزاد یوسفی
«پروتوتایپ» جزو آن دسته از بازی‌ها است که قبل از این که مراحل ساختن آن به اتمام برسد و وارد بازار شود همیشه خبرساز بوده و شایعات زیادی به همراه داشته. اما بالاخره با آمدن بازی به بازار،این شایعات هم به اتمام رسید و بازیکنان توانستند خود بازی را ببینند و خوب یا بد بودن آن‌را لمس کنند. به هین علت ما هم سراغ این بازی رفتیم تا ببینیم چه چیزی در چنته دارد

ماجرای یک هیولا
ماجرای «پروتوتایپ» از آن ماجراهایی است که بارها آن را شنیده‌ایم، پخش شدن ویروسی که انسان‌ها را تبدیل به هیولاهایی رام نشدنی می‌کند و کل شهر را به ورطه نابودی می‌کشاند. «رزیدنت‌ایول» یکی از معروف‌ترین این بازی‌هاست که چنین ماجرایی را بارها و بارها برای ما توصیف کرده. اما فرق اساسی ماجرای «پروتوتایپ» با سری‌ اویل قهرمان اصلی داستانهای‌‌‌‌شان است؛ جایی که قهرمانان اویل در پی نجات زمین و جامعه خود هستند و از هیچ کوششی دست بر‌نمی‌دارند، اما در «پروتوتایپ» قهرمان خود هیولایی است که به کسی رحم نمی‌کند و اهداف خود را در سر می‌پرواند.
دکتر الکساندر مرسر یکی از محققان شرکتی بیوتکنولوژی به نام «جنتک» است که بر اثر انتشار همان ویروس کشنده و خطرناک، قدرت این را پیدا می‌کند تا به سرعت ماهیت ژن‌های خود را تغییر بدهد و تبدیل به هیولایی رام نشدنی بشود. او می‌تواند با این تغییر ماهیت به شدت قدرتمند شود و هر چیزی که در سر راهش قرار می‌گیرد را نابود کند. همین مسئله باعث شده شاهد تولد ضدقهرمانی جدید در دنیای بازی‌های رایانه‌ای باشیم، قهرمانی که به انتقام فکر می‌کند.

پایتخت جهان در شرف نابودی
همانطور که گفتیم الکساندر قدرتی بسیار مهیب و تخریب‌کننده در اختیار دارد. گیم‌پلی بازی «پروتوتایپ» هم بیشتر بر اساس قدرت ضدقهرمان خود پایه‌گذاری شده. به عنوان مثال او می‌تواند با قدرت خود از روی بلندترین آسمان‌خراش‌ها به سمت زمین یورش ببرد و هیچ آسیبی نبیند. به این‌ قدرت پرش‌های بلند، سرعت دویدن بسیار بالا و پرواز را هم اضافه کنید تا ببینید او چگونه هیولایی می‌تواند باشد.
همچنین وجود قدرتی فوق‌العاده‌ در ۲ دست الکساندر که می‌تواند هم به عنوان سپری محافظ و هم به عنوان یک سلاح بسیار کشنده استفاده شود، او را از دیگر قهرمانان بازی جدا کرده و چهره‌ای نو از او بر‌جا گذاشته است. البته تواناهایی الکساندر باز هم به اینجا ختم نمی‌شود، او می‌تواند مانند شخصیت «میستیک» در سری فیلم‌های «مردان ایکس» در قالب همه افرادی که در بازی هستند رفته و تغییر ظاهر بدهد. علاوه بر این او این توانایی را پیدا کرده تا تجربیات و خاطرات آن افراد را هم بدست آورد. به عنوان مثال برای پرواز کردن با یک هلیکوپتر، او خلبان را می‌کشد و با استفاده از تجربیات او با هلیکوپتر پرواز می‌کند.
حالا برای اینکه سازندگان بازی بتوانند از تمام توانایی‌ها الکساندر استفاده کامل کنند دست به ساخت محیطی جهان- باز زدند تا دست شخصیت اصلی بازی در این جهان باز باز باشد. به گفته سازندگان برای ساخت این شهر ۲۰ هزار عکس از نیویورک گرفته‌اند تا بتوانند آن را کامل مانند نیویورک بسازند، اما با این وجود با مشکلاتی مواجه شدند و مجبور شدند در قسمت‌هایی دست به ویرایش بزنند. با این حال این کلان‌شهر از لحاظ وسعت بخوبی جواب‌گوی نیاز‌های الکساندر است. اما مشکلی این وسط وجود دارد که مربوط به گرافیک بازی می‌شود. محیط بازی با اینکه دارای جزئیات زیادی است اما کیفیتی قابل قبول ندارند. این مسئله وقتی شدت پیدا می‌کند که می‌بینیم در مورد شخصیت‌های بازی هم چنین اتفاقی کمابیش افتاده است. بازی ضرب‌آهنگ بسیار تندی دارد و اکشنی بسیار پر هیاهو است که هم می‌تواند باعث لذت بردن شما شود و هم باعث سردرد گرفتن شما. علت این ماجرا شلوغ بودن بیش از حد زمینه بازی است که گهگاهی حتی ممکن است شخصیت اصلی بازی را در آن شلوغی گم کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prototype


سبک
: اکشن-ماجراجویی

پلتفرم
: Xbox360،PS3،PC

گروه سنی
: بزرگ‌سالان

تاریخ انتشار
: ۹ ژوئن ۲۰۰۹

امتیاز
: ۱۰۰/ ۸۰

سازنده
: Radical Entertainment

عرضه کننده
: Activision

مورد مشکوک والاس و گرومیت

Posted by Hamed On آذر - ۱۶ - ۱۳۸۸
در بازی تازه والاس و گرومیت، تمرکز روی شخصیت های اصلی نیست
نغمه اسماعیل پور

 بیش‌تر بازی‌بازها شرکت Telltale را به‌خاطر موضوع‌های درست و سبک خاص آن در بازی‌های ماجراجویی نظیر Sam and Max، Strongbad و مجموعه‌های Wallace می‌شناسند. بازی‌هایی که هر کدام بهترین و ایده‌آل‌ترین حالت سرگرمی، معما و محتوای دل‌پذیری را برای بازیکن‌ها فراهم می‌ساختند. حال در ابتکاری دیگر،‌این شرکت مجموعه‌ی جدیدی از ماجراهای آقای مخترع و سگ وفادارش را برای بازیکن‌ها تهیه کرده است.

تاریخچه‌ی بازی به سال ١٩٩۵ برمی‌گردد که بر اساس ٣ مجموعه‌ی کوتاه برای PC منتشر شد. سپس در سال ٢٠٠٣ به طور گسترده‌ای برای PS2 بر اساس ماجرای حرص و ولع مک‌گرو برای الماس‌ها و فرارش از باغ وحش غربی وارد بازار شد. در سال ٢٠٠۵، بازی‌ای بر اساس فیلم والاس و گرومیت ساخته شد که آن‌ها نقش شکارچی حشرات موذی را در کنار محافظت از باغ‌های سبزی مشتریان در برابر دست‌برد خرگوش‌ها با استفاده از سلاح دست‌ساز خود را برعهده داشتند. در سال ٢٠٠٨، این شرکت مجموعه‌ی جدیدی از این بازی اپیزودی بر اساس شخصیت‌ها را در تاریخ انتشار سال ٢٠٠٩ معرفی کرد.‌این بازی ماجراجویی بر پایه‌ی دو شخصیت والاس و گرومیت شکل می‌گیرد که توسط نیک پارک و شرکت انیمیشن خلق شده‌اند. اولین اپیزود برای PC و دومین آن برای Xbox وارد بازار می‌شوند.
ماجرا از این قرار است که برنامه‌ی والاس برای مشاهده‌ی ساحل دریا به علت خرابی هوا به هم می‌خورد و در نتیجه او و سگ ناراضی‌اش تصمیم به بازگشایی ساحلی را می‌گیرند که خودشان  آن را در زیرزمین درست کرده‌اند. برای پرداخت مخارج، آن‌ها این زیرزمین را به‌روی مشتریان باز می‌کنند، اما به سرعت خودشان را در برابر شکایت‌های بسیار و معمای مرموز می‌بینند. شما در ابتدای بازی به جمع‌آوری آیتم‌های مورد نیاز، در اواسط بازی در حفظ رضایت مشتری و در پایان به تلاش برای کشف معمای غیر قابل پیش‌بینی می‌پردازید.
این‌جا دیگر معماها حالت منطقی‌تری پیدا کرده و بازیکن‌ها با کمی تفکر به راحتی می‌توانند آنها را حل کرده و نهایت لذت را ببرند. مکالمه‌‌ها با مهارت بسیار زیادی در بازی گنجانده شده که بیش‌تر بر اساس طنز و جوک‌های انگلیسی است که حالت مفرحی را به گونه‌ای متفاوت از سایر بازی‌های معمول در این سبک شاهد خواهید بود.
با توجه به استفاده از انیمیشن خمیری، گرافیک بازی را می‌توان یکی از بهترین نمونه‌ها در این سبک برشمرد. بخاطر این‌که هم در رابطه با کیفیت مدل‌ها و انیمیشن آنها در طول بازی و محیط پس‌زمینه دقت بسیاری به کار رفته است. تنها ایراد بازی تعداد کم مکان‌هایی است که  ماجرای بازی در آن رخ می‌دهد. اما طراحی صحنه‌ها هم بخشی از کمدی‌بودن بازی است.

حرف آخر: شاید برای طرفداران این مجموعه‌ها جالب نباشد که در این مجموعه تمرکز بازی روی شخصیت‌های رده دوم و نه خود والاس و گرومیت است. باید تمرکز بازی بیش‌تر روی ۲ شخصیت اصلی، رابطه‌ی آن‌ها و ماجراهایی رخ‌داده برای آن‌ها باشد. در حقیقت، این نکته‌ای است که این شرکت در مورد مجموعه‌ی والاس و گرومیت ظاهراً آن را فراموش کرده. دیگر این‌که ماجرای بازی تنها در چند اتاق از خانه‌ی والاس رخ می‌دهد و فضا برای اکشن بسیار کم است.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wallace & Gromit’s Grand Adventures, Episode 2: The Last Resort


سبک
: ماجرایی

پلتفرم
: pc,xbox360

گروه سنی
: همه سن‌ها

امتیاز
: ۷۰/۱۰۰

تاریخ انتشار
: ۵ می ۲۰۰۹

سازنده
: Telltale Games

عرضه کننده
: Telltale Games

 

منبع : هزاربازی

Little Big Planet

Posted by Hamed On آذر - ۱۳ - ۱۳۸۸
LittleBigPlanet دوباره آمد اما اینبار روی کنسول PSP

سیاره‌ی دوست داشتنی ما

بهزاد یوسفی
پیش‌زمینه: وقتی بازی‌ای را به‌عنوان نماد یک کنسول معرفی می‌کنند یعنی این‌که این بازی یک چیز دیگر است؛ حالا از هر نظر که به آن نگاه کنیم. ماجرای کنسول‌های سونی (مخصوصا  PSP و PS3) و بازی Little Big Planet هم به همین صورت است. وقتی سونی این بازی و موجودات آن را روی دایره بازی‌هایش ریخت حساب آن را با بقیه جدا کرد و تا توانست به آن بها داد. بازی ابتدا برای کنسول PS3 آمد اما آن‌قدر از آن استقبال گرمی شد که سونی ناچار شد نسخه‌ای از آن را برای کنسول هم‌راه خویش بسازد.

چرا و چگونه بازی کنیم: هسته‌ی اصلی گیم‌پلی بازی Little Big Planet مانند نسخه‌ی پلی‌استیشن ۳ آن است که در آن فقط تغییراتی بوجود آمده. نسخه‌ی PSP این بازی مثل نسخه‌ی قبلی شما را در محیطی قرار می‌دهد که به نظر سه‌بعدی می‌رسد اما واقعیت ماجرا این است که شما مجبور خواهید بود بود در یک محیط دو و نیم بعدی شروع به ماجراجویی کنید. مثل هر بازی دوبعدی رایج شما می‌توانید با در اختیار گرفتن شخصیت‌ اصلی بازی -که در این‌جا یک سک‌بوی (Sackboy) است- به چپ و راست بروید، از موانع بالا بروید و از آن‌ها به پایین بپرید، روی سر دشمنان‌تان پریده و آن‌ها را نابود کنید و خلاصه کارهایی را انجام بدهید که در هر بازی دوبعدی دیگر هم قادر بودید آن‌ها را انجام دهید. اما قضیه‌ی نیم‌بعدی که خدمت‌تان عرض کردیم به این‌جا بر می‌گردد که در بعضی از محیط‌ها سک‌بوی شما قادر خواهد بود در عرض تصویر هم حرکت کند اما این حرکت عرضی آن‌قدر گسترده نیست و شعاع بسیار کوچکی را در بر می‌گیرد.
اصلی‌ترین برگ برنده‌ی Little Big Planet -چه در این نسخه و چه در نسخه‌ی PS3 آن- طراحی مراحل بازی است که واقعا جایی برای انتقاد باز نگذاشته. این طراحی‌ها به‌قدری زیبا، جذاب و دل‌ربا هستند که کم‌تر کسی می‌تواند آن‌ها را ببیند و لب به ستایش باز نکند. استفاده از رنگ‌های ملایم و شاد و سبک طراحی پلت‌فرمینگ مراحل با دقت و وسواس خاصی صورت گرفته که باعث شده کیفیت آن ها دوچندان به نظر برسد. مثل نسخه‌ی قبلی شما باید در این مراحل زیبا به جلو بروید، معماها را حل کنید و دشمنان تان را از بین ببرید تا در نهایت آن ها را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته و بازی را به اتمام برسانید. گفته شده بیش از ۳۰ مرحله در بازی وجود دارد که بیشتر آن ها جدید هستند تا جایی که حتی بازیکنانی که نسخه‌ی PS3 آن را بازی کرده‌اند را سورپرایز می‌کند. مراحل گوناگونی از لحاظ گیم‌پلی در بازی گنجانده شده که هر کدام‌شان می‌تواند جذابیتی خاص را به هم‌راه داشته باشد؛ برای مثال در یک مرحله یک اژدها به سراغ‌تان می‌آید تا شما را یک لقمه کند، در مرحله‌ی دیگر یک قالیچه‌ی پرنده زیر پای‌تان است تا با آن طی طریق کنید و یا حتی یک بالن پر شده با هوای گرم وظیفه‌ی حمل شما را بر عهده می‌گیرد.
خوش‌بختانه بخش طراحی‌ها هنوز سر جای خودش قرار دارد و کسی به آن دست نزده. شما می‌توانید ظاهر سک‌بوی خودتان را به شکل دل‌خواهی که خودتان در نظر دارید در بیاورید. از رنگ پوست آن‌ها گرفته- که رنگ‌های مختلفی برای آن در نظر گرفته‌اند مثل سفید‌پوست، سیاه‌پوست و حتی سرخ‌پوست- تا برسید به این‌که می‌توانید برای عروسک ملوس‌تان سبیل از بنا گوش در رفته بگذارید یا حالت چشمانش را عوض کرده و دوتا ضربدر به‌جای آن‌ها قرار بدهید. انواع لباس‌ها از قبیل کلاه، تی‌شرت و هزار یک چیز دیگر هم وجود دارد که هر کدام‌شان می‌توانند ظاهری متفاوت برای سک‌بوی‌تان رقم بزند. تنوع زیاد در این بخش و هم‌چنین در بخش طراحی مراحل که مثل نسخه‌ی قبل وجود دارد باعث شده تا مدت‌ها سرگرم ایده‌پردازی و طراحی مدل‌های جدیدی در بازی باشید.
با این‌که شباهت‌های زیادی بین دو نسخه‌ی PS3 و PSP بازی وجود دارد اما این دلیلی نمی‌شود تا از تفاوت‌های این دو حرفی زده نشود. یکی از تفاوت‌های عمده‌ی این دو نسخه، قدرت پردازش دو کنسول است که همگی به خوبی این موضوع را می‌دانند که قدرت پردازش این دو زمین تا آسمان با هم متفاوت هستند. علاوه بر این‌که بحث بخش کنترل هم وجود دارد، جایی که دکمه‌های کنسول هم‌راه سونی به مراتب کم‌تر از برادر بزرگ‌ترش است. همین مساله باعث می‌شود که تعداد حرکاتی که شما می‌توانستید با سک‌بوی‌ها در PS3 انجام دهید در PSP محدودتر و کمتر شود. مطمئنا این مسئله تا حدی می‌تواند از جذاب بودن بازی کم کند اما نه این‌قدر که کل بازی را زیر سئوال ببرد. نبودن بخش چند‌نفره هم یکی دیگر از مشکلات بازی محسوب می‌شود که با توجه به قدرت بارز PSP این مسئله جای سئوال دارد که چرا برای این بازی جذاب این بخش در نظر گرفته نشده است.

انتخاب ویژه: ۱)  بخش طراحی مراحل و خود سک‌بوی بی‌نظیر و بسیار سرگرم‌کننده است ۲) موسیقی بازی گوش‌نواز است و به خوبی شما را در بازی هم‌راهی می‌کند

 

 

 

LITTLE BIG PLANET

سبک
: پلت‌فرم دوبعدی

پلتفرم
: PSP

گروه سنی
: همه‌ی ‌سن‌ها

امتیاز
: همه‌سن‌ها

تاریخ انتشار
: ۱۷ نوامبر ۲۰۰۹

سازنده
: SCE Studio Cambridge

عرضه کننده
: SCEE
منبع : هزاربازی

God of War Collection

Posted by Hamed On آذر - ۱۳ - ۱۳۸۸

ارسلان شهلا

بین بازی‌های کله گنده‌ی سونی God of War یک سر و گردن از همه بالاتر است، به‌ طوریکه هر وقت خبر جدیدی از این بازی اساطیری می‌شود خیلی از طرفداران دوآتشه‌ی مایکروسافت و نینتندو هم گوش‌هایشان تیز می‌شود. تا انتشار God of War III چهار ماه باقی مانده است. ولی با عرضه‌ی God of War Collection این زمان طولانی را راحت‌تر می‌شود تحمل کرد.

 God of War Collection چیز جدیدی ندارد و شامل دو قسمت قبلی GoW در یک دیسک روی PS3 است. این بدان معناست که دیگر لازم نیست PS3 شما MotionEngine داشته باشد و از بازی‌های PS2 پشتیبانی کند. اما نقطه عطف GoW Collection این است که هر دو بازی با کیفیت HD اجرا می‌شود.
اصل و اساس بازی همانی است که روی PS2 دیده‌اید؛ تکسچرها، مدل‌های سه بعدی و دموها دقیقا مشابه نسخه‌ی PS2 است. اما هرچه باشد PS3 خیلی قوی‌تر از کنسول ۹ ساله سونی است و مثل آب خوردن بازی را اجرا می‌کند. به این ترتیب هیچ‌وقت سرعت حرکت فریم‌ها افت نمی‌کند.
زمان زیادی از انتشار GoW I و GoW II می‌گذرد و حرف جدیدی در مورد خود این بازی‌ها برای گفتن وجود ندارد. اما بازی کردن دوباره‌ی این دو عنوان قدیمی روی PS3 درست مثل روزهای اول کیف می‌دهد. GoW Collection حتی در قیاس با بازی‌های مدرن امروزی هم خوش آب و رنگ و دیدنی است.
اما نکته‌ای که پس از گذشت چند سال از عمر God of War توچشم می‌زند، دموها است. در GoW Collection دو جور دمو داریم: یکی صحنه‌های سینمایی CG که دیدن آن‌ها خارج از خود بازی هم لذت‌بخش است؛ دیگری دموهایی که با موتور گرافیکی خود بازی طراحی شده است تا به گیم پلی نزدیک باشد. دموهای CG وضوح تصویر HD ندارند، اما هنوز دیدنی و خاطره‌انگیزند، ولی کیفیت پایین دموهای داخل بازی در مقایسه با گیم پلی HD کاملا واضح است.
هر دو قسمت God of War روی PS2 پر از تصاویر ویدیویی پشت‌صحنه مثل مصاحبه‌ها یا مراحل ساخت بازی است. همه‌ی این پشت صحنه‌ها مستقیما وارد PS3 شده است. نمی‌توانید کلیپ‌های ویدیویی Gow I را عقب و جلو ببرید و متوقف کنید، چون این تصاویر داخل خود بازی هستند، نه یک کلیپ ویدیویی مستقل که بتوانید آن‌را کنترل کنید. اما این اشکال در GoW II برطرف شده و می‌توانید با مدیا پلیر PS3 مثل یک فیلم DVD این تصاویر ویدیویی را کنترل کنید.
God of War از آن بازی‌هایی است که هرکس با هر سلیقه‌ای یک‌بار در زندگی سر و کله اش به آن می‌افتد و باید آن را بازی کند. اما اگر تا به حال هیچ‌کدام از قسمت‌های God of War را بازی نکرده‌اید PS3 بخرید تا هم هر دو نسخه‌ی قبلی را در GoW Collection تمام کنید و هم چند ماه دیگر یکی از آن آدم‌های خوشبختی باشید که شانس بازی کردن God of War III را پیدا کرده‌اند.

God of War Collection


god of war

سبک
: اکشن و ماجراجویی

پلتفرم
: PS3

گروه مترجمان
: بزرگ سالان

امتیاز
: ۹۱/۱۰۰

تاریخ انتشار
: ۱۷ نوامبر ۲۰۰۹

سازنده
: SCEA

عرضه کننده
: Blueprint Games

 

 

منبع : هزاربازی

انتشار دو قسمت قبلی سریGod of War روی PS3

یک تیر با دو نشان

God of War III Ultimate Edition معرفی شد!

Posted by Hamed
دی-۲۴-۱۳۸۸

فروش استثنایی Call Of Duty Modern Warfare 2

Posted by Hamed
آذر-۱۶-۱۳۸۸

Little Big Planet

Posted by Hamed
آذر-۱۳-۱۳۸۸

God of War Collection

Posted by Hamed
آذر-۱۳-۱۳۸۸